Robin is aangesloten bij de 

Robin
"Mijn naam is Robin Altena en vanaf januari 2021 versterk ik het team van Mondzorg Dalfsen. De persoonlijke aandacht die hier de patiënt wordt geboden, spreekt mij enorm aan. Dit is dan ook de reden dat ik hier met erg veel plezier aan de slag ga.

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Gedurende het einde van mijn studie heb ik extra ervaring mogen opdoen in het (chirurgisch) verwijderen van moeilijke tanden en (verstands)kiezen bij de poli kaakchirurgie in het ziekenhuis. Dit heb ik, ondanks COVID-19, met veel plezier kunnen afronden. Niet alleen voor het verwijderen van tanden en kiezen, maar ook voor het herstellen daarvan en overige algemene tandheelkundige behandelingen bent u bij natuurlijk aan het goede adres!

Momenteel werk ik in meerdere praktijken in Overijssel en Drenthe. Dit geeft me als startend tandarts veel inzicht in alle mogelijkheden die er binnen de tandheelkunde zijn.


Ik streef ernaar te werken als een team: u, de assistente en ik zelf. Alleen dan kunnen we komen tot het beste resultaat, namelijk een gezond en functioneel gebit waar u tevreden mee bent. Met de nieuwste technieken en inzichten nog vers in mijn geheugen, kan ik u zorg met kwaliteit bieden.


Loopt u rond met vragen of twijfels, ik sta u graag te woord.Met vriendelijke groet,

Robin Altena"